Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ - ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 , αντιπροσωπεία της ΠΟΣΕΑ αποτελούμενη απο τον Πρόεδρό της κ. Χρήστο Εμμ. Πρωτόπαπα , τον Α' Αντιπρόεδρο κ. Στέλιο Νικόπουλο και το Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής υπεύθυνο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση κ. Παναγιώτη Κ. Πατέρα συναντήθηκε με την Υφυπουργό Υγείας αρμόδια για θέματα Αιμοδοσίας κ. Αικατερίνη Παπακώστα - Σιδηροπούλου στο γραφείο της κ. Υφυπουργού.

Η συνάντηση , που είχε σαν κύρια θέματα την συμμετοχή του Υπουργείου στην αφή της Φλόγας της Αγάπης στον Άγνωστο Στρατιώτη στις 22 Αυγούστου , και την εξασφάλιση της Αιγίδας του Υπουργείου για την 12η Λαμπαδηδρομία μας , διεξήχθη μέσα σε μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με την κ. Υφυπουργό να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Μετά τη συζήτηση των θεμάτων της ατζέντας , η ενημέρωση επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν  την Αιμοδοσία καθώς και σε εκείνο της μη λειτουργίας του υφισταμένου εργοστασίου κλασματοποίησης του πλάσματος. Το ενδιαφέρον της κ. Παπακώστα υπήρξε έντονο πάνω στο τελευταίο , ώστε όρισε άμεσα νέα συνάντηση στο γραφείο της για την Τετάρτη 30 Ιουλίου με συμμετοχή της ίδιας , του Προέδρου του ΕΚΕΑ κ. Ανωμερίτη , του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ κ. Πρωτόπαπα και υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου για πληρέστερη και ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω σε αυτό και αντιμετώπισή του .

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές υπήρξαν εξ  άλλου και κάποιες προτάσεις της κ. Υφυπουργού οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας των υπηρεσιών του Υπουργείου και της ΠΟΣΕΑ προκειμένου να υλοποιηθούν.