Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΕΝΙΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ - ΕΚΕΑ & ΕΔΕΤ



Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) σε μία προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης και αποδοτικότερης λειτουργίας των συλλόγων και φορέων του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας συνεργάζεται με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ). Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η οργάνωση και δημιουργία ενός Ενιαίου Ηλεκτρονικού Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών. Mε το υπ.αρ.ΓΠ/6/2024 έγγραφο του το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μας καλεσε για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το «Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών».
 
Στο πλαίσιο αυτής της δράσης θα πραγματοποιήθηκαν δύο Συναντήσεις Ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων. Η πρώτη έγινε στην Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 1η Ιουλίου 2014 στις 4:00 μμ. στο Αμφιθέατρο «Α. Τσιούμης», στο κτήριο Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, 54124,2310996000) και η δεύτερη στην Αθήνα στην Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο, Πανεπιστημίου 30, Αθήνα) την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 στις 6:00 μμ.


          Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως υπεύθυνο συντονιστή και εκπρόσωπό του για την συνάντηση της Θεσσαλονίκης τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της Π.Ε.Ν.Ε.Α. κ. Ιωάννη Παπαδόπουλο (6976954212/6955992986) με αναπληρωτή του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ κ. Αναστάσιο Κοντακίδη (6973080111).Για την δεύτερη συνάντηση στην Αθήνα, το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε ως υπεύθυνο συντονιστή και εκπρόσωπό του τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κ. Χρήστο Πρωτόπαπα (6972240932) με αναπληρώτρια του, την Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ κα Αθηνά Εξάρχου (6944588118).  

( Η συνάντηση αυτή υπήρξε σε συνέχεια άλλης προηγούμενης , της πρώτης , που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ε.ΚΕ.Α. πριν από ενάμιση περίπου μήνα ) .



Στο τέλος της συνάντησης της Αθήνας ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας τοποθετήθηκε  από πλευράς Ομοσπονδίας με μία δεκάλεπτη περίπου ομιλία του που μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάσετε από
Το υλικό που απεστάλη από τους Οργανωτές στην Ομοσπονδία μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε από
Η κακή ηχητική της αίθουσας και η έλλειψη δεύτερου μικροφώνου δημιούργησαν προβλήματα στην ηχογράφηση , ιδιαίτερα όσων δεν μιλούσαν από το μικρόφωνο.Παρ΄ όλα αυτά ακούστε και κατεβάστε ηχογραφημένη στο σύνολό της την εκδήλωση από