Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας στην μεγαλύτερη - διάρκειας 45 λεπτών - ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ποτέ , μιλάει στο ΡΑΔΙΟ RAMONA ( www.ramona.me ) και στον κ. Πάνο Ραμόνα εφ' όλης της ύλης

Σε μία χειμαρρώδη και εφ'όλης της ύλης ραδιοφωνική συνέντευξη , την μεγαλύτερη σε διάρκεια που έδωσε ποτέ , ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας μιλάει επί 45 περίπου λεπτά και απαντάει στις ερωτήσεις του πολυ καλά "διαβασμένου" σχετικά με το θέμα κ. Πάνου Ραμόνα , ιδιοκτήτη και παραγωγού του διαδικτυακού σταθμού ΡΑΔΙΟ RAMONA ( www.ramona.me ).
Σύμφωνα με στοιχεία που πήραμε από τον κ. Ραμόνα για την ακροαματικότητα της εκπομπής , την παρακολούθησαν 174 ακροατές , από τους οποίους οι 67 από την Αμερική .
Ευχαριστούμε τον κ. Ραμόνα για την χωρίς χρονικούς περιορισμούς δυνατότητα που μας προσέφερε για την προβολή των προβλημάτων της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας και τους σχεδιασμούς της Ομοσπονδίας μας , αλλά τον ευχαριστούμε και για την υπόσχεσή του ότι θα βρίσκεται συνέχεια ενεργά κοντά μας με "πρώτη παρουσία" στην τελετή έναρξης της 26ης Αμφικτιονίας που θα μεταδώσει ζωντανά .

www.ramona.me , e-mail : radioramona.me@gmail.com


Μπορείτε να παρακολουθήσετε και να κατεβάσετε την συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ από ΕΔΩ .
Μπορείτε να ακούτε ζωντανά το ΡΑΔΙΟ RAMONA από ΕΔΩ .
Μπορείτε να κατεβάσετε την συνέντευξη σε μορφή mp3 από ΕΔΩ .