Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Η έναρξη της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας και στιγμιότυπα από το χορευτικό πρόγραμμα που ακολούθησε στα Σέρβια της Κοζάνης , στις 27 Αυγούστου 2011 , με τον φακό του www.live-avles.gr



Η έναρξη της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας βιντεοσκοπήθηκε από πολλούς παρευρισκόμενους . Μιά πολύ πετυχημένη τέτοια δουλειά είναι και αυτή που έκανε η κάμερα του www.live-avles.gr/  η οποία συνέχισε και μετά την τελετή έναρξης αποθανατίζοντας τους χορούς που ακολούθησαν . "Δανειστήκαμε" αυτά τα δύο video από τον χώρο που τα είχε "ανεβάσει" ο παραγωγός τους για να τα δείξουμε και εμείς στη δικιά μας σελίδα μαζί με τις ευχαριστίες μας για την συμμετοχή του live-avles στην μεγάλη μας γιορτή της αφής της Φλόγας της Αγάπης . Έτσι λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε :
(1) ΕΔΩ , την τελετή έναρξης της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας , και
(2) ΕΔΩ , στιγμιότυπα από τα χορευτικά που ακολούθησαν . 

Η έναρξη της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας στα Σέρβια της Κοζάνης , 27 Αυγούστου 2011 , με τον φακό του www.kozan.gr

Στα Σέρβια της Κοζάνης με τη Φλόγα της Αγάπης άναψε η δάδα που θα μεταφέρει το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας . Ευχαριστούμε το www.kozan.gr που  , παρόν και εφέτος όπως και πέρυσι στην έναρξη της 24ης Αμφικτιονίας , μας παρουσιάζει πρώτο στιγμές από την τελετή αυτή που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .