Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Στιγμιότυπα από την τελετή της αφής της Φλόγας της Αγάπης στις 17 Αυγούστου 2012 .

    Η τελετή της αφής της Φλόγας της Αγάπης όπως την μετέδωσε η ΝΕΤ στα Δελτία της

Στο Δήμο Αμαρουσίου θα ανάψει η Φλόγα της 10ης Λαμπαδηδρομίας .

Στην πόλη του Αμαρουσίου θα ανάψει η Φλόγα της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα ταξιδέψει από άκρο σε άκρο στη χώρα μας, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ύψιστη πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας.
Την Παρασκευή 17 Αυγούστου, στον μητροπολιτικό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 6:00 το απόγευμα, τη Φλόγα θα παραλάβει ο 1ος λαμπαδηδρόμος της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, Ολυμπιονίκης των Special Olympics Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.
Ακολούθως, με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να αποδίδει τιμές, σε πομπή εθελοντές αιμοδότες και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων θα πορευθούν στο δημαρχείο Αμαρουσίου, όπου θα ανάψει ο βωμός, κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.
Τη Φλόγα, με προορισμό το Ξυλόκαστρο, θα παραλάβουν εκπρόσωποι του Σ.Ε.Α. Ξυλοκάστρου Κορινθίας, που είναι και οι εμπνευστές του θεσμού της Λαμπαδηδρομίας.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της αφής της Φλόγας στο Μαρούσι, σημειώνει: «Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ύψιστης αξίας για την ανθρώπινη ζωή. Εμείς, ως δημοτική αρχή, στηρίζουμε τις προσπάθειές μας στο δίκτυο εθελοντών της πόλης μας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και πλαισιώνουν τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις μας, που έχουν σκοπό την υποστήριξη και συμπαράσταση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Χαιρετίζουμε τη 10η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με την προσδοκία νε μεταφέρει το μήνυμα στις καρδιές και νέων εθελοντών, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε όσους τη χρειάζονται».