Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ στον REAL FM για την Αιμοδοσία

Για μία ακόμα φορά ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ (και μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΕΑ) κ. Χρήστος Πρωτόπαπας έδωσε συνέντευξη για την κατάσταση της Αιμοδοσίας στη χώρα μας  στην κ. Μάρω Λεονάρδου και τον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο στο ραδιόφωνο του REAL FM . ( Ο REAL FM εκπέμπει στην περιοχή της Αθήνας στη συχνότητα 97,8 των fm και διαδικτυακά στη διεύθυνση  http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1348 )
Παρακολουθείστε την ΕΔΩ .
( Ευχαριστούμε τον REAL FM για τη φιλοξενία του.Τον προσθέσαμε ήδη στη λίστα των συνεργαζόμενων με την ΠΟΣΕΑ ραδιοφωνικών σταθμών που συμβάλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.)

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ στο ΡΑΔΙΟ 9 : "Ελλείψεις & σκάνδαλα στην αιμοδοσία"



Συνέντευξη στους κ.κ. Βερύκιο και Σταυρόπουλο του ΡΑΔΙΟ 9 ( που εκπέμπει στους 98,9 των FM , και διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.radio9.gr/InterviewsList.aspx?a_id=1304 ) έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας τονίζοντας για μιά ακόμα φορά ελλείψεις και σκάνδαλα στον χώρο της αιμοδοσίας.





 Στην ιστοσελίδα του ΡΑΔΙΟ 9 παρουσιάστηκε η ακόλουθη περίληψη της συνέντευξης :
"Σε λίγο θα πληρώνουμε για τη μετάγγιση αίματος" προέβλεψε στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, Χρήστος Πρωτόπαπας. Θύμα των περικοπών ελέω μνημονίου και η ... αιμοδοσία. Όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοσίας, Χρήστος Πρωτόπαπας, "έκοψαν την πορτοκαλάδα και τα κράκερς που χορηγούνται στους εθελοντές αιμοδότες .    Ο κ.Πρωτόπαπας χαρακτήρισε "αδιανόητα και απαράδεκτα" όσα συμβαίνουν, ενώ προέβλεψε πως, σε λίγο καιρό, θα πληρώνουν οι συγγενείς ασθενών για τη μετάγγιση αίματος.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη .
( Ευχαριστούμε το ΡΑΔΙΟ 9 για τη φιλοξενία του.Το προσθέσαμε ήδη στη λίστα των συνεργαζόμενων με την ΠΟΣΕΑ ραδιοφωνικών σταθμών που συμβάλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.)