Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

" ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ " - Λευτέρης Πολυκρέτης , 2011

Ο Σύνδεσμος Αμοργινών και η Αδελφότητα Καταρρακτινών Άρτης, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387,17564 Π. Φάληρο), στη παρουσίαση του νέου βιβλίου του Λευτέρη Πολυκρέτη με τίτλο: «Χωρίς Ημερομηνία Λήξεως». Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Μυρσίνη Παραρά Διευθύντρια Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Ευαγγελισμός
Αγγελική Ψακκή-Κωβαίου Λογοτέχνης-Ποιήτρια
Λία Μωραιτάκη-Περδετζόγλου Θεολόγος
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Ανδρέας Αδαμόπουλος Διευθυντής ΕΡΑ Πάτρας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας:6944224936

Διαβάζοντας την παραπάνω πρόσκληση , βρεθήκαμε στο "Ευγενίδειο" για να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του τρίτου βιβλίου του Λευτέρη Πολυκρέτη... Στο τέλος της εκδήλωσης συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε ακούσει έναν από τους ωραιότερους ύμνους για την Εθελοντική προσφορά Αίματος ,την δωρεά οργάνων και μυελού των οστών ...  

Η προμήθεια του βιβλίου από την ΠΟΣΕΑ και η διάθεσή του από τους κατά τόπους Συλλόγους & Φορείς Μέλη της Ομοσπονδίας μας είναι βέβαιο πως θα προωθήσει τους σκοπούς για τους οποίους όλοι αγωνιζόμαστε με τον γλαφυρό τρόπο συγγραφής που τόσο αποτελεσματικά χειρίζεται ο Λευτέρης .Το βιβλίο μπορούν να αποκτήσουν και ιδιώτες , αρκεί να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της ΠΟΣΕΑ.

Παρακολουθείστε την εκδήλωση ΕΔΩ .