Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

16 .11.12 Παράδοση του Λαβάρου των Αμφικτιονιών στους διοργανωτές της 26ης Αμφικτιονίας του 2013

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) κατά την συνεδρίαση του, στις 2 Νοεμβρίου 2012, ομόφωνα ενέκρινε την ανάθεση στον Δήμο Ευρώτα, Νομού Λακωνίας, της διοργάνωσης της 26ης Αμφικτιονίας.


Κατόπιν αυτού, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), μετέβησαν στον Δήμο Ευρώτα, Νομού Λακωνίας και κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου, του οποίου διοργανωτής είναι ο εν λόγω Δήμος, παρέδωσαν το λάβαρο της Αμφικτιονίας, στους εκπροσώπους του Δήμου.
Στο απόσπασμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε , προηγείται αναφορά των παρουσιαστών στην ιστορία του παγκρατίου και στη συνολική προσφορά του Δήμου Ευρώτα στον Εθελοντισμό και την Αιμοδοσία ιδιαίτερα , και ακολουθεί η ομιλία του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ κ.ΧρήστουΕμμ. Πρωτόπαπα και η παράδοση του Λαβάρου. 
Δείτε το σχετικό video ΕΔΩ

Ευχαριστούμε το www.apela.gr για την προμήθεια του τηλεοπτικού υλικού και για τη συνεχή προσφορά του στο τομέα της ενημέρωσης για τον Εθελοντισμό και την Αιμοδοσία.

                                  
Kαι ΕΔΩ δείτε 
ολόκληρη την Τελετή Έναρξης
 του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Παγκρατίου