Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

H 9η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ www.papagou-politeia.gr ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ .ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Β’ ΜΕΡΟΣ , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Γ’ ΜΕΡΟΣ , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ Δ’ ΜΕΡΟΣ .

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία  των Εθελοντών Αιμοδοτών για πρώτη φορά, με την συμμετοχήτωνΕλλήνωνΠροσκόπων.
Με αφετηρία το πρώην δημαρχείο Παπάγου ξεκίνησε η  διαδρομή της προς το δημαρχείο Χολαργού με τελικό προορισμό τις αθλητικές και προσκοπικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην θέση Νταμάρι όπου και  έγινε η αφή της φλόγας, αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς.  
Στην Λαμπαδηδρομία πέρα από τα παιδιά των προσκόπων Συμμετείχαν ο Μαραθωνοδρόμος Στέργιος Σιούτης, ένας εθελοντής που δεν μπορεί να δει παρά μόνο με τα μάτια της ψυχής…… ο οποίος συνοδευόταν από τον βλέποντα παλαιό συναθλητή του και πρώην μαραθωνοδρόμο κύριο Σταμάτη Γκέκα και ο συμπολίτης μας Θοδωρής Ακακτσε. Ακολουθούν Βίντεο από την εκδήλωση και δηλώσεις στην ¨Παπάγου Πολιτεία ¨του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών ,Κυρίου Πρωτόπαπα Χρήστου.