Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

IYC - LUXEMBOURG : Από την Διεθνή Συνάντηση των Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών - που έγινε στο Λουξεμβούργο - Δείτε τους νέους μας της ΠΕΝΕΑ

Δείτε το video από τη Διεθνή συνάντηση των Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Λουξεμβούργο με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας των νέων μας της Π.Ε.Ν.Ε.Α. 

( Κλείστε πρώτα τον ήχο από το spot της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας μας , πατώντας πάνω σε αυτό και στη συνέχεια ρυθμίστε την ένταση από το μεγάφωνο που εμφανίζεται πάνω στην εικόνα ) 


Εναλλακτικά , δείτε το video ΕΔΩ

Δείτε ποιοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της λαχειοφόρου αγοράς - (σύμφωνα και με τους όρους της) - της 9ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


               Σας ενημερώνουμε, σύμφωνα με την 39η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 27/9/2011 και σύμφωνα με τους όρους της λαχειοφόρου αγοράς, όπως αναφέρονται στη συμβολαιογραφική πράξη κατάθεσης εγγράφων με αριθμό 5953, πως οι πέντε πρώτοι τυχεροί αριθμοί είναι:
     63640   23537   39453    6397    10614
         Οι τυχεροί λαχνοί έχουν διατεθεί από το Σύλλογο Αιμοδοτών Επιμελητηρίου Καβάλας “Απόστολος Μαρδύρης”, καθώς και από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Αγ. Ιωάννης».