Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

(1) ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ αφίσσα της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας και (2) ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΠΟΤ για να το χρησιμοποιούμε στις διάφορες εκδηλώσεις μας κ.α.

(1) Η αφίσσα που δημοσιεύεται παραπάνω είναι η τελική και ολοκληρωμένη αφίσσα της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας .Μπορεί να  τυπωθεί , να χρησιμοποιηθεί παντού , να αναρτηθεί στους ιστοτόπους μας και να προωθηθεί για να προβληθεί αποτελεσματικώτερα η συγκεκριμμένη μας εκδήλωση . 
(2) Κάνοντας "κλικ" πάνω σε αυτήν μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό σποτ που μπορεί να χρησιμοποιείται ελεύθερα και απεριόριστα σε όλες μας τις εκδηλώσεις μεχρι και την 31η Οκτωβρίου 2011 ( λήξη της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας ).  

Το υλικό αυτό , η αφίσσα και το ηχητικό σποτ , θα σας αποσταλεί με e-mail . Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν το λάβετε , επικονωνείστε με τα αρμόδια όργανα της Π.Ο.Σ.Ε.Α._

Το εν λόγω ηχητικό σποτ δεν είναι αυτό που προωθούμε στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς των περιοχών μας . Το συγκεκριμμένο θα σας αποσταλεί χωριστά , αργότερα , μαζί με την άδεια ( έγκριση ) για την δωρεάν μετάδοσή του .