Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Α. : ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΓΟΡΑΣ ΑΣΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ



Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ : " Ψηφίζουμε Εθελοντές Αιμοδότες " την Δευτέρα 14 Μαίου 2012 , στις 18.00



H Πρόεδρος της Επιτροπής Σχεδιασμού και Προβολής για την Ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων της ΠΟΣΕΑ, Δημοσιογράφος σε θέματα Υγείας  κ. Εύα Ντελιδάκη.



 Η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της ΠΟΣΕΑ , Αναπληρώτρια Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας , Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας , Αιματολόγος κ. Όλγα Μαραντίδου και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας .




Η κ. Εύα Ντελιδάκη φιλοξενεί την κ. Όλγα Μαραντίδου και τον κ. Χρήστο Εμμ. Πρωτόπαπα στην εκπομπή της " Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ " με θέμα " Ψηφίζουμε Εθελοντές Αιμοδότες " και περιεχόμενο όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος γύρω από την Αιμοδοσία , τις ανάγκες σε Αίμα και τους Εθελοντές Αιμοδότες .
Οι εκπομπές της κ. Ντελιδάκη προβάλλονται από το SUNNY CHANNEL ( που εκπέμπει μαζί με το SBC ) κάθε Δευτέρα 18.00-19.00 και επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Κυριακή 19.00-20.00 .
Η συγκεκριμμένη εκπομπή μεταδόθηκε την Δευτέρα 14 Μαίου 2012 στις 18.00 από τον τηλεοπτικό σταθμό SUNNY CHANNEL . Την ίδια ακριβώς ώρα η εκπομπή μετεδίδετο και μέσω του διαδικτύου στον σύνδεσμο (link) http://www.sunnychannel.tv/index.php/web-tv . Είναι διαθέσιμη από την σελίδα http://www.iatro.gr/ και , φυσικά ,  και από τις σελίδες της ΠΟΣΕΑ. 

Μπορείτε να την παρακολουθήσετε τώρα ΕΔΩ .