Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

" Penea on air " No 7...Κυριακή 15 Μαίου 2011...Ακούστε την σε αναμετάδοση

Πιστοί στο ραντεβού τους στις 16.00-19.00 για μια Κυριακή ακόμα , η ΠΕΝΕΑ και το Rockha Radio μας γέμισαν με καλή μουσική και ειδήσεις απο το χώρο της Αιμοδοσίας γενικώτερα.
Στην σημερινή εκπομπή προσκεκλημένη  είναι η κ. Βασιλική Γκιόκα, Διοικητικό Στέλεχος του Ε.Ο.Μ.: Την γνωρίζουμε όλοι από την συνεχή και αδιάλειπτη συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις μας και από τις λεπτομερείς και εμπεριστατωμένες ενημερώσεις στα θέματα που αναλαμβάνει να παρουσιάζει. Συζητάμε μαζί της για το ομφαλοπλακουντιακό αίμα και τη δωρεά του από τα νέα ζευγάρια στις δημόσιες τράπεζες της χώρας μας.
( Η εκπομπή καταγράφηκε διαδικτυακά , με όλα τα μειονεκτήματα της μεθοδου αυτής.Έτσι θα παρατηρήσετε οτι δεν αρχίζει ούτε τελειώνει "ομαλά ", και στη μέση περίπου εμφανίζει ένα - σύντομο - κενό.Ο δαίμων του διαδικτύου συναγωνίζεται εκείνον του τυπογραφείου...)
Ο ήχος της εκπομπής είναι πλαισιωμένος - ελλείψει εικόνων από το studio - με ακυκλοφόρητες  σε slideshow φωτογραφίες από την 24η Αμφικτιονία στα Σέρβια της Κοζάνης - Μέρος Β' .
Παρακολουθείστε την εκπομπή ΕΔΩ 

Κυριακή 15 Μαίου : Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ στα εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας στο "ART Garage"

Στον εκθεσιακό χώρο της Αθήνας "ART Garage" βρέθηκε την Κυριακή 15.05 ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας , όπου λίγες ώρες πριν είχαν γίνει τα εγκαίνια της ΄Εκθεσης Φωτογραφίας "ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ" του φωτογράφου κ. Ηλία Σωτηρόπουλου.Να σημειωθεί οτι στον ίδιο χώρο , από τις 04.05 φιλοξενείται και η Έκθεση Φωτογραφίας της συλλογής "ΣΤΙΓΜΕΣ" του δημοσιογράφου κ. Γιώργου Μπουρδάρα . Και οι 2 δημιουργοί , σε μιά χειρονομία στήριξης του έργου της Ομοσπονδίας μας χαρίζουν τα έσοδα από την διάθεση των εκθεμάτων τους στην ΠΟΣΕΑ για προώθηση και ανάδειξη του έργου της.Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.