Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Λεπτομέρειες για τα Συνέδρια της Αλεξανδρούπολης στις 21-23 Μαρτίου 2014



(Μπορείτε να "κατεβάσετε" το έγγραφο απο ΕΔΩ)

ΘΕΜΑ : α)  9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ο.Σ.Ε.Α.
               β)  7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Π.Ε.Ν.Ε.Α.


Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ και η Οργανωτική Επιτροπή των Συνεδρίων σας ενημερώνει πως η τελετή έναρξης του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εθελοντών Αιμοδοτών και του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη από 21 έως 23 Μαρτίου 2014, θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 21 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, στην οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας 306 και ώρα 17:30.
Στην συνέχεια οι σύνεδροι θα μεταφερθούν με λεωφορεία στο Ξενοδοχείο Thraki Pallas, 6o χλμ. Αλεξανδρούπολης – Μάκρης για το επίσημο δείπνο και για την διανυκτέρευσή τους.
Οι εργασίες του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα συνεχιστούν την επομένη στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης ενώ του 7ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών και της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Ν.Ε.Α θα συνεχιστούν στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου (απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο). Η μετακίνηση των συνέδρων θα γίνεται με λεωφορεία.
Η τιμή συμμετοχής των αντιπροσώπων και των συνοδών για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ανέρχεται στα 90,00 ευρώ κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και περιλαμβάνονται δύο διανυκτερεύσεις, δύο δείπνα, δύο γεύματα, καθώς καφέδες κ.τ.λ. κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Επίσης όσοι από τους Σύνεδρους επιθυμούν μονόκλινο δωμάτιο θα συνεννοούνται με τον Διοργανωτή Σύλλογο.
Η τιμή συμμετοχής των αντιπροσώπων της Π.Ε.Ν.Ε.Α και των συνοδών για το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων ορίστηκε στα 15,00 ευρώ κατά άτομο και περιλαμβάνονται δύο διανυκτερεύσεις, δύο δείπνα, δύο γεύματα, καθώς καφέδες κ.τ.λ. κατά τη διάρκεια του συνεδρίου. Η συμμετοχή των συνέδρων της Π.Ε.Ν.Ε.Α (χωρίς την συμμετοχή του Συλλόγου τους στο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.) ανέρχεται στα 45 ευρώ. Εξαιρούνται οι φοιτητές εθελοντές αιμοδότες και οι πρόσκοποι εθελοντές αιμοδότες για τους οποίους η χρέωση είναι 15 ευρώ.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως όποιος ενδιαφέρεται να παραμείνει στο Ξενοδοχείο πριν ή μετά το Συνέδριο, η τιμή δίκλινου ανέρχεται στα 55 ευρώ ανά διανυκτέρευση χωρίς επιπλέον παροχές φαγητό κ.τ.λ. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν άμεσα και όχι αργότερα από τις 15 Μαρτίου. Δηλώσεις συμμετοχής θα είναι έγκυρες μόνο όταν γίνει η κατάθεση στους ακόλουθους λογαριασμούς
Εθνική Τράπεζα 306/480283-78 – Δικαιούχος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.
Τράπεζα Πειραιώς 183-01-038236.70 – Δικαιούχος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.
και εφόσον αποσταλεί το αποδεικτικό της απόδειξης από την Τράπεζα στο φαξ 25510.26646 ή στο email του Συλλόγου eaa1988@otenet.gr και  παρακαλούμε πολύ να γίνεται και επιβεβαίωση της κράτησης, με μία τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα 25510.20478 / 6973080111.
Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Συνδιοργανωτή Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης στα ανωτέρω τηλέφωνα, υπεύθυνος κ. Αναστάσιος Κοντακίδης.
Εντός των προσεχών ημερών θα σας ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των Συνεδρίων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει ως προς τις εκκρεμότητες των ετήσιων εισφορών τους στην Π.Ο.Σ.Ε.Α. ή να έχουν διακανονίσει το ποσό μετά από συνεννόηση με την Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση ως προς αυτό παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στο τηλέφωνο 210.2430560.
Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και την Οργανωτική Επιτροπή των Συνεδρίων


 


Απόφαση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ για την διεξαγωγή των 2 Συνεδρίων της ΠΟΣΕΑ και της ΠΕΝΕΑ



 (Μπορείτε να την "κατεβάσετε" απο ΕΔΩ )

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας κατά την συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2013 αποφάσισε να πραγματοποιήσει το 9Ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών και το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών στην Αλεξανδρούπολη από τις 21 έως και τις 23 Μαρτίου 2014.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Ν.Ε.Α. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την συμμετοχή των Νέων του Συλλόγου σας σε αυτές τις διαδικασίες.
Για δηλώσεις συμμετοχής ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον συνδιοργανωτή Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης στα τηλέφωνα 2551020478 / 6973080111, υπεύθυνος κ. Αναστάσιος Κοντακίδης.
Εντός των προσεχών ημερών θα σας ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των Συνεδρίων.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Σύλλογοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο πρέπει να είναι ταμειακώς εντάξει ως προς τις εκκρεμότητες των ετήσιων εισφορών τους στην Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση ως προς αυτό παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στα τηλέφωνα 210.2430560 / 27430.22158.
Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.




Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γενική  Γραμματέας


  

9ο Συνέδριο ΠΟΣΕΑ & 7ο Συνέδριο ΠΕΝΕΑ : Η αφίσσα των Συνεδρίων .


Μπορείτε να " κατεβάσετε " την αφίσσα απο ΕΔΩ