Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δημοσιογραφικό συγκρότημα " Μακεδονία " - Εθελοντική αιμοδοσία στις 16 Απριλίου 2011


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας συγχαίρει το Δημοσιογραφικό συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τη διοργάνωση αιμοδοσίας κοινωνικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Σταγόνες Ζωής»

                 Αρ.Πρωτ.:626 / 07.04.2011
                                                                                                                       
Δελτίο Τύπου
Προσκλητήριο Αγάπης
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας συγχαίρει το Δημοσιογραφικό συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τη διοργάνωση αιμοδοσίας κοινωνικής ευαισθητοποίησης με τίτλο «Σταγόνες Ζωής» και σύνθημα «Δώσε Αίμα – Δώσε Ζωή!», το Σάββατο 16 Απριλίου 2011, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ Γ.Ν.Θ. θα βρίσκεται μεταξύ των οδών Μητροπόλεως και Λεωφ. Νίκης, από τις 9.00 έως τις 14.00.
Η ανιδιοτελής προσφορά αίματος, το οποίο είναι πολύτιμο αφού ως γνωστόν δεν πωλείται και δεν αγοράζεται, αποτελεί προσφορά σε όλο το κοινωνικό σύνολο.
Η συμβολή σας είναι αναγκαία και απαραίτητη γιατί αφορά όλους τους συνανθρώπους μας.
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα και σας ευχόμαστε να είστε πάντα υγιείς και να   διακρίνεστε από παρόμοιες πράξεις προσφοράς.
Τέλος σας ενημερώνουμε πως το Δημοσιογραφικό συγκρότημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα τιμηθεί στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΣΕΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη πόλη της Θεσσαλονίκης 27-29 Μαΐου 2011, για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Εθελοντικής μη αμειβόμενης Αιμοδοσίας
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
 Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας            Στυλιανός Αθ. Νικόπουλος

Θεωρήθηκε για την ακρίβεια
Γεωργία Κ. Γεωργίου