Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η 11η διαδικτυακή εκπομπή Penea on air




Penea on air_Nr.11
 Μεταδόθηκε στις 12 Ιουνίου 2011 από τον
ROCKHARADIO
Ακούστε την τώρα ΕΔΩ


Στις 12 Ιουνίου 2011 ο Κώστας και η Αναστασία μας κράτησαν συντροφιά με κύριο θέμα την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη , από τις 17.00 - 20.00 (νέο ωράριο μετάδοσης της εκπομπής) , με πολλά νέα για την Εθελοντική Αιμοδοσία , πληροφορίες για αιμοδοσίες που έγιναν η θα γίνουν , νέα για τις εκδηλώσεις των Συλλόγων μελών της ΠΟΣΕΑ εν όψει της 14ης Ιουνίου , και καλή μουσική από το studio του ROCKHARADIO .

Η 10η διαδικτυακή εκπομπή Penea on air



Penea on air_Nr. 10
 Μεταδόθηκε στις 5 Ιουνίου 2011 από τον
ROCKHARADIO
Ακούστε την ΕΔΩ


Η 10η Penea on air από την ΠΕΝΕΑ και το ROCKHARADIO είναι γεγονός ! Με τον Γιάννη να μας μιλάει με λεπτομέρειες για το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε η ΠΟΣΕΑ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη . Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής , με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος η κ. Αλεξία Βουρεξάκη υπεύθυνη της Greenpeace για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα μας δίνει χρησιμότατες πληροφορίες για το θέμα αυτό . Η εκπομπή πλαισιώνεται με πολύ καλή - όπως πάντα - μουσική από την πλούσια δισκογραφία του ROCKHARADIO . Θυμίζουμε ότι από τις 5 Ιουνίου 2011 το ωράριο μετάδοσης της εκπομπής αλλαζει σε 17.00 - 20.00 κάθε Κυριακή .

Η 9η διαδικτυακή εκπομπή Penea on air



Penea on air_Nr. 9
Μεταδόθηκε στις 29 Μαίου 2011 από τον
ROCKHARADIO
Ακούστε την τώρα ΕΔΩ 

Η τελευταία με το παλιό ωράριο ( 16.00 - 19.00 ) εκπομπή της ΠΕΝΕΑ , η 9η Penea on air , άρχισε να μεταδίδεται την 29η Μαίου ( 2011 ) λίγο μετά που έπεσε η αυλαία του 7ου Πανελλήνιου Συνέδριου Εθελοντικής Αιμοδοσίας της ΠΟΣΕΑ στην Θεσσαλονίκη . Μόνη της στο studio του ROCKHARADIO η Αναστασία (με τους πιο πολλούς συντελεστές της εκπομπής δικαιολογημένα απόντες λόγω Συνεδρίου) , σε συνεχή τηλεφωνική επαφή με την Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ομοσπονδίας μας , μετέδιδε "φρέσκα" νέα για την πορεία του Συνεδρίου και τα θέματα που συζητήθηκαν . Δεν έλλειψαν βέβαια και οι ειδήσεις για τρέχοντα θέματα του χώρου μας όπως οι προγραμματισμένες Εθελοντικές Αιμοδοσίες , και η καλή μουσική μαζί με όλα αυτά .