Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

7ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ της ΠΟΣΕΑ - Θεσσαλονίκη , 27-29 Μαίου 2011



Αγαπητοί Φίλοι ,
Στην ανάρτηση αυτή θα συγκεντρώσουμε σταδιακά όλο το αναρτήσιμο υλικό του 7ου Πανελλήνιου Συνέδριου Εθελοντικής Αιμοδοσίας που διοργάνωσε η ΠΟΣΕΑ στη Θεσσαλονίκη από τις 27 έως τις 29 Μαίου 2011 , αφαιρώντας το ταυτόχρονα από άλλα σημεία της σελίδας μας ώστε να μπορεί να το δει κάποιος , ευκολώτερα , στο σύνολό του .



Κατεβάστε το πρόγραμμα του Συνεδρίου για να παρακολουθείτε ευκολότερα τις εκδηλώσεις και τους ομιλητές , ΕΔΩ .



Παρακολουθείστε το Α' Μέρος της Τελετής Έναρξης του Συνεδρίου , Παρασκευή 27 Μαίου 2011 , Ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ , Θεσσαλονίκη , ΕΔΩ .




Παρακολουθείστε το Β' Μέρος της Τελετής Έναρξης του Συνεδρίου , Παρασκευή 27 Μαίου 2011 , Ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ , Θεσσαλονίκη , ΕΔΩ

ΒΙΚΟΣ: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ»



Ακούστε την ραδιοφωνική συνέντευξη του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της "ΒΙΚΟΣ" κ. Πέτρου Σεπετά στην ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ  στις 16 Ιουνίου 2011 , ΕΔΩ



Η εταιρεία Βίκος – Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της διαφημιστικής καμπάνιας της για το 2010 με θέμα την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.Ο στόχος ήταν η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού για τη στήριξη που προσφέρει η ΒΙΚΟΣ στην εθελοντική αιμοδοσία ως ενέργεια ουσιαστικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για το ανθρώπινο κοινωνικό σύνολο.

Προσφέρουμε μία κινητή μονάδα αιμοληψίας

Η υποστήριξή μας προς την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ξεπέρασε την πρωτοβουλία μας για συγκέντρωση αίματος από τους εργαζόμενους στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας ΒΙΚΟΣ. Τόσο ο ενθουσιασμός όλων όσο και η διάθεσή μας για ακόμη πιο απτή συνδρομή στην επιτακτική ανάγκη συλλογής αίματος, μας έκαναν να προβούμε σε κάτι που έβγαινε έξω από τα στενά πλαίσια των Ιωαννίνων και κάλυπτε ακόμα πιο πανελλαδικές ανάγκες στο τεράστιας σημασίας κεφάλαιο αίμα.


Έτσι, με πολλή χαρά και περηφάνια, αναλάβαμε την αγορά μια κινητής μονάδας αιμοληψίας, εμπλουτίζοντας, έτσι, τον ήδη υπάρχοντα στόλο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Θεωρούμε αυτό μας το εγχείρημα μεγάλο, όχι μόνο λόγω του ύψους του κονδυλίου που διαθέσαμε, αλλά και λόγω της τεράστιας συμβολής που έχει για ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Παράλληλα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια εθελοντικής αιμοδοσίας προβαίνοντας σε χορηγίες πανελλάδικά, μερικές από τις πολύ πρόσφατες αξίζει να αναφερθούν ότι είναι χορηγία στην Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.ΟΜ. Α.Κ.) καθώς και στον Πανελλήνιο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας.

Η κεντρική ιδέα της διαφημιστικής καμπάνιας της ΒΙΚΟΣ « Από την πηγή και από την καρδιά» υποστηρίζεται πλέον και από τις νέες συσκευασίες των προϊόντων  ΒΙΚΟΣ, αποτελώντας μια ζωντανή υπόμνηση της παρότρυνσης της εταιρείας μέσα από το διαφημιστικό μήνυμα προς όλο το κοινωνικό σύνολο για ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια να δώσουν ελπίδα με τις ενέργειες εθελοντικής αιμοδοσίας.

Παράλληλα στο mini site «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ» μπορεί κανείς να ενημερωθεί ανά πάσα στιγμή με δυναμικές πληροφορίες για τις ενέργειες της εταιρείας και άλλων οργανωμένων συλλόγων / ομάδων στις οποίες η ΒΙΚΟΣ είναι αρωγός πανελλαδικά – ουσιαστικά – άμεσα.