Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

To spot της ΠΟΣΕΑ " 2 στους 10 " σε υψηλή ανάλυση



Αγαπητοί Φίλοι , αναζητήστε στον παρακάτω σύνδεσμο το σποτάκι της ΠΟΣΕΑ " 2 στους 10 " σε υψηλή ανάλυση , κατάλληλη για προβολή από τηλεοπτικούς σταθμούς ( διαθέσιμο για download ως τις 14 Φεβρουαρίου 2012 ).



Κατεβάστε και την άδεια προβολής του από τον σύνδεσμο που ακολουθεί box.com/s/dmy83vmx13voift3v9jb
Μπορεί να προβάλεται ώς τις 20.02.2012  

Αιμορραγεί η αιμοδοσία

Με τον χαρακτηριστικό αυτό τίτλο η δημοσιογράφος κ. Νικολέττα Μπούκα δημοσίευσε στην εφημερίδα " ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στις 29.01.2012 άρθρο της που στηρίχτηκε πάνω σε συνεντεύξεις της με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΕΑ Χρήστο Εμμ. Πρωτόπαπα , τον Προέδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής'' και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ Θόδωρο Τσαουσίδη , και άλλους παράγοντες του χώρου της  Αιμοδοσίας στη χώρα μας .
«Διώχνουν αιμοδότες, γιατί δεν έχουν ασκούς συλλογής αίματος. Είμαστε σε οριακό σημείο κι έχουμε φτάσει στο να ακυρώνονται προγραμματισμένες αιμοδοσίες ή να πηγαίνουν εθελοντές στα νοσοκομεία να δώσουν αίμα και να μην μπορούν. Οι άμεσες ανάγκες υπολογίζονται σε 60.000 ασκούς που αντιστοιχούν σε 60.000 μονάδες αίματος που έχουμε χάσει τους τελευταίους τρεις μήνες εξαιτίας της έλλειψης αυτής», δηλώνει ο κ. Πρωτόπαπας.
«Προσπαθούμε να ‘σώσουμε’ τις αιμοδοσίες με δανεικούς ασκούς από άλλα νοσοκομεία, από γνωστούς και φίλους. Υπήρξε και η σκέψη μέχρι και στη Βουλγαρία να ψάξουμε για ασκούς αίματος. Στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης το… παλεύουμε, αλλά το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας έχει φοβερό πρόβλημα. Τους τελευταίους μήνες πάνε από αναστολή σε αναστολή, βγάζουν αιμοδοσίες για δέκα μέρες και μετά πάλι έχουν πρόβλημα. Το νοσοκομείο δανείστηκε ασκούς από το Ιπποκράτειο, ενώ στη Φλώρινα, για να μπορέσει να γίνει αιμοδοσία, είχαμε αναγκαστεί να δανειστούμε ασκούς αίματος από την... Κόρινθο», τονίζει στη «ΜτΚ» ο πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα ζωής», Θεόδωρος Τσαουσίδης.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ