Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Πρόεδρος και στελέχη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. έδωσαν συνέντευξη στον 89,5 FM Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος

Με απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της , το 2012 ανακηρύχτηκε  Έτος Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Εκκλησία της Ελλάδος . Στα πλαίσια αυτά και με γνώμονα την ευρύτερη συνεργασία της Εκκλησίας της Ελλάδος με την Π.Ο.Σ.Ε.Α. τόσο στον τομέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας όσο και σε αυτόν της Δωρεάς Ιστών και Οργάνων Σώματος που έχουν ήδη ξεκινήσει , η κ. Κατερίνα Χουζούρη , δημοσιογράφος του " 89.5 η άλλη φωνή στα FM " Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος μίλησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 22.00 με τον Πρόεδρο και διακεκριμένα στελέχη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην  εκπομπή  της " Η συνέντευξη του 89,5 " που μεταδόθηκε και διαδικτυακά .
Στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή εκπομπή πήραν μέρος και ανέπτυξαν θέματα της αρμοδιότητάς τους ο κ. Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας ( Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών ) , η κ. Όλγα Μαραντίδου ( Αναπληρώτρια Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ) , και ο κ. Γιώργος Κουλιεράκης ( Ψυχολόγος καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ) .
Την εκπομπή , που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους την παρακολούθησαν μπορείτε να την ακούσετε μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο http://www.ecclesia.gr/greek/ecclesiaradio/index.asp . Στη συνέχεια επιλέγετε από την αριστερή στήλη το πεδίο " Αρχείο εκπομπών ", και από την λίστα που θα ανοίξει επιλέγετε  " 18/02/12 , 22.00-23.00 ,  Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 89,5 με την Κατερίνα Χουζούρη - Ηχητικό αρχείο - Άνοιγμα ". 

Εναλλακτικά , επιλέξετε τον ακόλουθο σύνδεσμο http://vimeo.com/37048968 .