Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ στο ΡΑΔΙΟ 9 : "Ελλείψεις & σκάνδαλα στην αιμοδοσία"



Συνέντευξη στους κ.κ. Βερύκιο και Σταυρόπουλο του ΡΑΔΙΟ 9 ( που εκπέμπει στους 98,9 των FM , και διαδικτυακά στη διεύθυνση http://www.radio9.gr/InterviewsList.aspx?a_id=1304 ) έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας τονίζοντας για μιά ακόμα φορά ελλείψεις και σκάνδαλα στον χώρο της αιμοδοσίας.





 Στην ιστοσελίδα του ΡΑΔΙΟ 9 παρουσιάστηκε η ακόλουθη περίληψη της συνέντευξης :
"Σε λίγο θα πληρώνουμε για τη μετάγγιση αίματος" προέβλεψε στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών, Χρήστος Πρωτόπαπας. Θύμα των περικοπών ελέω μνημονίου και η ... αιμοδοσία. Όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο "Ράδιο 9" ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοσίας, Χρήστος Πρωτόπαπας, "έκοψαν την πορτοκαλάδα και τα κράκερς που χορηγούνται στους εθελοντές αιμοδότες .    Ο κ.Πρωτόπαπας χαρακτήρισε "αδιανόητα και απαράδεκτα" όσα συμβαίνουν, ενώ προέβλεψε πως, σε λίγο καιρό, θα πληρώνουν οι συγγενείς ασθενών για τη μετάγγιση αίματος.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη .
( Ευχαριστούμε το ΡΑΔΙΟ 9 για τη φιλοξενία του.Το προσθέσαμε ήδη στη λίστα των συνεργαζόμενων με την ΠΟΣΕΑ ραδιοφωνικών σταθμών που συμβάλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.)