Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ - 12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ




Σας ενημερώνουμε ότι οι λαχνοί για την Λαχειοφόρο Αγορά που αφορά την 12η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών είναι έτοιμοι προς αποστολή.Το σύνολο των λαχνών που θα αποσταλούν την πρώτη φορά είναι μέχρι 500. Παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα την Γραμματεία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. με email τον αριθμό των λαχνών που επιθυμείτε να παραλάβετε. Όσοι από εσάς επιθυμείτε περισσότερους τηλεφωνήστε στην Γραμματεία.

ΟΡΟΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΚΛΗΡΩΣΗ

ΑΡΘΡΟ 1ο :  Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) που εδρεύει στις Αχαρνές επί της οδού Ολυμπιονίκη Χρήστου Μάντικα με αριθμό 7, με [Α.Φ.Μ. 090239797], τηλ. : 210-2430560,  διοργανώνει κλήρωση δώδεκα (12) συνολικά δώρων, η οποία θα διενεργηθεί δια λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρα αναλυτικά είναι τα εξής: τρεις τηλεοράσεις(Led 40’, Led 32’, Led 22’), ένα πλυντήριο πιάτων πάγκου, τρία tablets (7’), ένα φορητό ραδιόφωνο, ένα media player και τρεις δωροεπιταγές των 50,00 ευρώ της αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης. Πρώτο δώρο Τηλεόραση Led 40’.
-Προς τον σκοπό αυτό, η μη κερδοσκοπική οργάνωση με την επωνυμία Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) έχει τυπώσει και κυκλοφορήσει 80.000 (ογδόντα χιλιάδες) λαχνούς ονομαστικής αξίας ενός (1,00) ευρώ έκαστος από 00000 έως 79999.  Η διάθεση των ως άνω λαχνών, θα πραγματοποιηθεί από τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, μελών της Ομοσπονδίας και φορέων που συμμετέχουν στην Λαμπαδηδρομία.
ΑΡΘΡΟ 2ο :  Ο πρώτος νικητής θεωρείται ο κάτοχος του λαχνού, του οποίου τα ψηφία είναι ίδια με τα αντίστοιχα ψηφία του 1ου αριθμού της 40ης κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» της εβδόμης Οκτωβρίου 2014 (07-10-2014).
Ο δεύτερος έως και ο δωδέκατος νικητής με τους έντεκα επόμενους αριθμούς της 40ης κλήρωσης του «ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ» της εβδόμης Οκτωβρίου 2014 (07-10-2014).
ΑΡΘΡΟ 3ο :  Το όνομα των τυχερών θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών «www.posea.gr » μέχρι τις 31/4/2015.  Η εμφάνιση των ανωτέρω ονομάτων και των τυχερών αριθμών στην ιστοσελίδα θα αποτελεί μέθοδο ενημέρωσης όλων των συμμετεχόντων στην κλήρωση για την διεξαγωγή της και τα αποτελέσματά της.  Επιπροσθέτως η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών» θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανεύρεση των τυχερών.
Τα δώρα της Λαχειοφόρου μπορούν να παραληφθούν μέχρι την 31/4/2015. Μετά την 31/4/2015 το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΑ θα αποφασίσει για την διάθεσή τους.
ΑΡΘΡΟ 4ο :  Η αποστολή των δώρων θα πραγματοποιηθεί από την Ομοσπονδία και οι δαπάνες της μεταφοράς στην έδρα τους θα επιβαρύνουν τους τυχερούς.
Η παράδοση  των δώρων θα ανακοινωθεί με καταχώρηση στην ιστοσελίδα «www.posea.gr».
Για την παραλαβή του δώρου ο τυχερός υποχρεούται  να προσκομίσει στην Ομοσπονδία, την αστυνομική του ταυτότητα και τον τυχερό λαχνό.
ΑΡΘΡΟ 5ο :  Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα προϊόντα.
Σε περίπτωση επίσης απώλειας του λαχνού δεν μπορεί με κανέναν άλλο τρόπο να παραληφθεί το δώρο.
ΑΡΘΡΟ 6ο :  Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων, που αναφέρονται σε όλα τα άρθρα. H  Π.Ο.Σ.Ε.Α.  διατηρεί το δικαίωμα καταγραφής και δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την παράδοση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς.
ΑΡΘΡΟ 7ο:   Η αγορά των τηλεοράσεων και των tablets  θα πραγματοποιηθεί και θα τιμολογηθεί στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), με αριθμό φορολογικού μητρώου 090239797, ΔΟΥ Αχαρνών.
ΑΡΘΡΟ 8ο : Η παρούσα λαχειοφόρος σκοπό έχει να ενισχύσει με πόρους τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α και την ίδια την ΠΟΣΕΑ και επίσης όσους φορείς ζητήσουν να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο εφόσον έχουν αριθμό φορολογικού μητρώου.
Το εβδομήντα της εκατό (70%), των εισπραχθέντων χρημάτων θα κρατείται για τις ανάγκες του Συλλόγου ή φορέα συνεργαζόμενο που συμμετέχει στην Λαμπαδηδρομία.
Το υπόλοιπο τριάντα της εκατό (30%), θα κατατίθεται στην Π.Ο.Σ.Ε.Α.
α) για την πληρωμή των δώρων και την κάλυψη των δαπανών της λαχειοφόρου
β) για δαπάνες λειτουργίας της
Η Π.Ο.Σ.Ε.Α. και οι Σύλλογοι μέλη της καθώς και οι φορείς είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν στη φορολογική δήλωση που υποβάλουν τα έσοδα που θα προκύψουν από τη λαχειοφόρο.
ΑΡΘΡΟ 9ο :  Όλοι οι σύλλογοι εθελοντών αιμοδοτών μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. καθώς και όλοι οι φορείς που θα παραλάβουν λαχνούς και θα συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν τους αδιάθετους λαχνούς στην Π.Ο.Σ.Ε.Α μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου 2014. Επίσης θα πρέπει η ταχυδρομική αποστολή των λαχνών που θα επιστραφούν στην Π.ΟΣ.Ε.Α. να φέρει ως καταληκτική ημερομηνία την 28η Σεπτεμβρίου 2014. Ο Σύλλογος ή φορέας είναι υποχρεωμένος να έχει καταγράψει τους αδιάθετους λαχνούς με τα νούμερά τους σε κατάσταση την οποία θα έχει αποστείλει στην Π.ΟΣ.Ε.Α. με email ή φαξ μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου 2014 προκειμένου να μην χρεωθεί τους αδιάθετους λαχνούς. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσει ο Σύλλογος ή φορέας τις οδηγίες που αναφέρονται στο άρθρο 10 των όρων της λαχειοφόρου θα χρεώνεται όλους τους λαχνούς τους οποίους έχει παραλάβει. Είναι αυτονόητο ότι το ποσόν που δικαιούται η Ομοσπονδία του 30% από τα έσοδα της λαχειοφόρου θα πρέπει να έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό που διατηρεί η Ομοσπονδία στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό 436/768551-33 ή στην Alpha Bank με αριθμό 896 00 2002 000966.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. αποφάσισε πως οι Σύλλογοι και οι φορείς που θα συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο αγορά θα παραλάβουν πεντακόσιους λαχνούς με την πρώτη αίτησή τους για συμμετοχή τους στη λαχειοφόρο και εφόσον καταθέσουν το 30% των εισπραχθέντων εσόδων, στη συνέχεια αν επιθυμούν θα παραλάβουν και δεύτερη ή και περισσότερες αποστολές λαχνών με τον ίδιο τρόπο.
ΑΡΘΡΟ 10ο  :   Σε περίπτωση αδιάθετων λαχνών, καταμετρούνται από πενταμελή επιτροπή που αποτελείται  από τα εξής μέλη του Δ.Σ. ΠΟΣΕΑ τον Πρόεδρο κύριο Χρήστο Πρωτόπαπα, την Γενική Γραμματέα κυρία Αθηνά Εξάρχου, την ταμία κυρία Σπυριδούλα Παπαγιάννη, το μέλος του Δ.Σ. κύριο Αθανάσιο Θεοδωρόπουλο και την Ειδική Γραμματέα της Π.Ο.Σ.Ε.Α. κυρία Ελένη Αλεβίζου. Συντάσσουν πρακτικό πενταμελούς επιτροπής των αδιάθετων λαχνών και των πωληθέντων λαχνών την 28η Σεπτεμβρίου 2014, τον οποίο καταθέτουν στο Συμβολαιογραφείο του κ. Χαράλαμπου Κλαδούχου.
Αντίγραφο του παρόντος το οποίο αποτελεί τους όρους συμμετοχής στην εν λόγω Λαχειοφόρο Αγορά, έχει κατατεθεί στον Συμβολαιογράφο Ξυλοκάστρου Χαράλαμπο Ανδρέα Κλαδούχο [Σπ. Παπαγεωργίου αριθ.27-τηλ.27430-26775] συνταχθέντος σχετικά της υπ’ αριθμόν ………. Πράξεως Κατάθεσης Εγγράφων και έχει αποσταλεί σε όλους τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών, που συμμετέχουν στη λαχειοφόρο και είναι υποχρεωμένοι να το αναρτήσουν σε εμφανές σημείο των γραφείων τους και να ενημερώνουν όσους αγοράζουν λαχνούς για τους όρους της λαχειοφόρου.