Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ : ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ...

Έχουμε συνηθίσει να ομορφαίνουν τα βράδυα μας με ατέλειωτο γέλιο , το γέλιο που έλειπε από τα ΜΜΕ μας . Καθιέρωσαν μία σχολή στον χώρο τους που δεν αντιγράφεται , γι' αυτό και δεν κινδυνεύει να παραποιηθεί ... Δεν λείπουν όμως και οι φορές που μας εκπλήττουν ευχάριστα αναφερόμενοι - με τον δικό τους μοναδικό τρόπο - σε ευαισθησίες και γεγονότα της καθημερινότητάς μας παραγκωνισμένα από άλλους παραγωγούς . Έτσι και στην εκπομπή τους της 31ης  Μαίου 2011 , με αφορμή προσκλήσεις για Εθελοντικές Αιμοδοσίες από το " Καταφύγιο της Γυναίκας " και το (καθιερωμένο πια στο χώρο ) " Ράδιο Θεσσαλονίκη " έκαναν μιά μικρή αναφορά στο θέμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας , μικρή , που αποκτά όμως άλλη εμβέλεια όταν ακούγεται από το " ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ " και τους συντελεστές του . 
Να είστε πάντα καλά , παιδιά , και να συνεχίσετε να βρίσκεστε κοντά μας γιατί σας χρειαζόμαστε ... Καλό καλοκαίρι ... σας περιμένουμε ξανά ... 
Ευχαριστούμε την ΤΟΝΥ PRODUCTIONS M. ΕΠΕ που μας απέστειλε και μας επέτρεψε να προβάλλουμε το συγκεκριμμένο απόσπασμα στο οποίο αναφερόμαστε , και το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ .