Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Συνεντεύξεις του Προέδρου της ΠΟΣΕΑ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ με την ευκαιρία της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΙΜΟΔΟΤΗ .

Η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη εορτάζεται σήμερα σε όλο τον κόσμο με κεντρικό σύνθημα " ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ 2011 ..." Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Χρήστος Πρωτόπαπας μίλησε γιά τη μέρα αυτή σε 2 διαφορετικά ΜΜΕ δίνοντας πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις .

 Στις 11.45 μίλησε στην ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ και στον δημοσιογράφο κ.Παντελόπουλο για τη σημασία της σημερινής μέρας και απάντησε σε ερωτήσεις του γύρω από αυτήν . Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ έχει αφιερώσει σχεδόν ολόκληρο το σημερινό της πρόγραμμα στην " 14η Ιουνίου " με τραγούδια ,συνεντεύξεις , και ραδιοφωνικές ανταποκρίσεις για την Εθελοντική Αιμοδοσία , και τον τρόπο που εορτάζεται σήμερα στην Πάτρα . Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη του Προέδρου ΕΔΩ .  


Στις 12.00 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ1 " ΓΥΝΑΙΚΕΣ " , με την Λένα Αρώνη και την Δώρα Αναγνωστοπούλου . Εδώ , μιλώντας γιά πολύ περισσότερη ώρα , αναφέρθηκε εκτενέστατα τόσο στο νόημα της σημερινής μέρας όσον και στην κατάσταση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας , στα προβλήματα που υπάρχουν και στην - με λίγες μεμονωμένες φωτεινές εξαιρέσεις - παντελή σχεδόν αδιαφορία του επίσημου Κράτους γύρω από την υπόθεση αυτή  όπως και στο θέμα της Δωρεάς Ιστών & Οργάνων / Μεταμοσχεύσεων την οποίαν η ΠΟΣΕΑ υποστηρίζει και προωθεί "εισπράττωντας " την ίδια αδιαφορία. Ακούστε τα όσα ελέχθησαν , ΕΔΩ