Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ - Πρόσκληση για τη 12η Λαμπαδηδρομία


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΟΜΑΔΩΝ 
ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ 



                                                                            
Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Προς : ΣΕΑ μέλη της Ένωσης.                                                                                    Αρθ πρτ 89
Κοινοποίηση : Δήμαρχο Ορεστιάδας .
Θέμα : 12η λαμπαδηδρομία Ορμένιο – Ορεστιάδα  &  Χάσκοβο -Ανδριανούπολη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

12η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ  
ΟΡΜΕΝΙΟ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ   &  ΧΑΣΚΟΒΟ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014, Πλατειά  Ορεστιάδας

     Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών  Ν. Έβρου, με απόφαση του σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΠΟΣΕΑ , προγραμμάτισε την τελετή της
12ης  Λαμπαδηδρομίας να πραγματοποιηθεί στην  Ορεστιάδα, την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη 14  στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας .
     Θα παραβρεθούν εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού Βουλγαρίας από το Χάσκοβο και της Ερυθράς Ημισελήνου Τουρκίας από την Ανδριανούπολη, όπως επίσης και εκπρόσωποι της Π.Ο.Σ.Ε.Α. και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
   Καλούνται όλοι οι Σύλλογοι και οι φίλοι τους, να συμμετάσχουν στην τριεθνή αυτή εκδήλωση, ενισχύοντας τον σκοπό,  προώθηση της ιδέας της Εθελοντικής Προσφοράς Αίματος για τους χρόνια πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Χάσκοβο, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης - παραλαβής της φλόγας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας .
      Η παρουσία σας θα τιμήσει ιδιαίτερα την σημαντική αυτή εκδήλωση ,  δηλώνοντας παράλληλα και την διάθεση συνεργασίας  για συνέχεια  στο μεγαλειώδες  έργο των Εθελοντών Αιμοδοτών, την αυτάρκεια στη χώρα μας από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο για την ενοικίαση μεταφορικού μέσου,  για την αυθημερόν επίσκεψη στο Χάσκοβο .