Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

H Φλόγα της Αγάπης διασχίζει την Αττική , στις 31.10.2011 , πριν καταλήξει στο Ε.ΚΕ.Α.

Λίγο πριν τελειώσει το ταξείδι της που ξεκίνησε , στις 27 Αυγούστου 2011 απο τα Σέρβια της Κοζάνης και αφού διέσχισε όλη τη χερσαία και νησιωτική Ελλάδα στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών , η Φλόγα της Αγάπης διέσχισε στις 31 Οκτωβρίου την Αττική απο άκρου σε άκρον. Έτσι , σήμερα , σας παρουσιάζουμε τις ακόλουθες στάσεις της :

Ο Ο.Π.Α.Π. στέκεται εδώ και πολλά χρόνια στο πλάϊ της Ομοσπονδίας μας με διάφορες μορφές συμμετοχής στις δράσεις της , αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό το κοινωνικό του πρόσωπο στο χώρο του Εθελοντισμού και ιδιαίτερα της Αιμοδοσίας. Δε θα μπορούσε να λείψει και φέτος .Υπήρξε ένας απο τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσής μας, και,πέρα απο αυτό , συμμετείχε και στο "τελετουργικό" της μέρος στις 31.10.2011 , τη μέρα που η Φλόγα της Αγάπης κατέληξε στο Ε.ΚΕ.Α._Παρακολουθείστε στιγμιότυπα απο τη συμμετοχή αυτή ΕΔΩ .
'Ενας ακόμα μεγάλος χορηγός , γνωστός στους κύκλους της Εθελοντικής Αιμοδοσίας απο την πολύμορφη και επαναλαμβανόμενη στήριξη του στις προσπάθειες και στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας μας , η Αttica Group, υποδέχτηκε στις 31.10.2011 στο χώρο της την ομάδα των λαμπαδηδρόμων που μετέφερε τη Φλόγα της Αγάπης στην πορεία της για το Ε.ΚΕ.Α._Παρακολουθείστε την σχετική τελετή ΕΔΩ
Στην πορεία της προς την έδρα του Ε.ΚΕ.Α. ( 31.10.2011 )η Φλόγα της Αγάπης έκανε μία στάση στα καινούργια Γραφεία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , στη λεωφόρο Συγγρού, όπου ο ίδιος ο Πρόεδρός της κ. Αντώνης Σαμαράς , πλαισιομένος απο στελέχη της παράταξης και απο εκπροσώπους της Π.Ο.Σ.Ε.Α. , παρέλαβε τη δάδα απο τον λαμπαδηδρόμο που τη μετέφερε και άναψε το βωμό που είχε στηθεί στην είσοδο του κτιρίου.
Οι ήχοι απο την κυκλοφορία των οχημάτων που ήταν πυκνή εκείνη την ώρα δεν διευκολύνουν την καλή ακρόαση των ομιλιών των επισήμων.Δείτε την εκδήλωση ΕΔΩ .
Παρακολουθείστε τώρα σε 4 μέρη τη συμμετοχή του Δήμου Παλλήνης στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών , ενός Δήμου που αγκάλιασε από την αρχή με αγάπη και ενδιαφέρον το θεσμό και διέθεσε ολόκληρο το μηχανισμό και τις δυνάμεις του με αποτέλεσμα μια πολύ πετυχημένη εμφάνιση στις 21&22.10.2011 .
Δείτε το Α' μέρος ΕΔΩ , δείτε το Β' μέρος ΕΔΩ , δείτε το Γ' μέρος ΕΔΩ , δείτε το Δ' μέρος ΕΔΩ .