Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η 9η Λαμπαδηδρομία στην Καβάλα , 04.09.2011

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2011 η Φλόγα της Αγάπης έφτασε στην Καβάλα . Η τελετή της υποδοχής της που είχε προετοιμάσει ο τοπικός ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ξεκίνησε απο το Γ.Ν.Ν.Καβάλας και ολοκληρώθηκε στο Άλσος Πεντακοσίων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέλος του Συλλόγου κ. Γιώργο Bασιλειάδη για το υλικό που μας προμήθευσε , καθώς και το Studio Foto Nikos (
fotonikos@kavalanet.com ) & και την κ. Ιωάννα Βασιλειάδη για την επεξεργασία του υλικού και την παραγωγή του DVD. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ΕΔΩ .

Παρακολουθείστε επίσης σε slideshow (εμφάνιση κάθε φωτογραφίας για 15'') φωτογραφίες απο αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2011 στα πλαίσια της 9ης Λαμπαδηδρομίας με διοργανωτή τον ΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ στον Δημοτικό Κήπο της πόλης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι το μέλος του Συλλόγου κ. Γιώργο Bασιλειάδη για το υλικό που μας προμήθευσε , καθώς και το Studio Foto Nikos (
fotonikos@kavalanet.com ) & και την κ. Ιωάννα Βασιλειάδη για την λήψη και την επεξεργασία των φωτογραφιών. Δείτε το slideshow ΕΔΩ .